dimecres, 16 de desembre del 2015

Qüestionari sobre la normativa APA

Els alumnes del Grau en Educació Primària de primer curs, a l’assignatura de TIC Aplicades a l’Educació Primària hem tractat el tema de la normativa APA. Es tracta d’un estil de citació estàndard elaborat per l’American Psychological Association amb la finalitat de que tots els documents siguin citats de la mateixa manera i amb els mateixos criteris.


Per començar a introduir-nos al tema, la professora ens va explicar la teoria a classe i ens va facilitar el powerpoint per a poder consultar-lo. Per a començar a posar-ho en pràctica vam fer una sèrie d'exercicis online a la pàgina web: Ci2.es. En aquesta pàgina es combina la teoria i la pràctica per anar assolint el coneixement passa per passa. Una vegada elaborades les activitats i amb més coneixements sobre el tema, realitzarem el primer qüestionari tipus test. Posteriorment, més orientats sobre els nostres coneixements per la nota obtinguda, realitzarem el segon qüestionari.


Aquestes activitats ens han servit, en un futur immediat, per a practicar i aprendre la normativa APA de cara a un examen tipus test realitzat a classe; i en un futur més llunyà, ens han servit per a aprendre les normes de citació que utilitzarem en tots els treballs de la Universitat, i els treballs futurs.

A contiunuació adjuntam una fotografia de una de les perguntes com a mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada